Blogi ja ahkerat leikkijät ovat viilettäneet kesälaitumilla kaukana tietokoneista, kameroista ja muista vempaimista. Vähitellen tällä viikolla on alkanut todellinen paluu arkeen. Tupu aloitti esikoulun ja Eppu ja Vetti viettävät viimeisiä kotiviikkoja ennen päivähoidon aloittamista.

Tänä aamuna Eppu väsäsi itselleen leikkeihin Lego Batmanin ja Robinin veneineen: "Robinilla on samanlainen pää kuin Batmanillä."

Eppu vietti 5-vuotissynttäreitään muutama viikko sitten ja sai monen monta Lego-pakettia ;) Alukset on rakenneltu, mutta kuvia niistä ei blogiin tule - kun lasten mielestä vaan itse keksityt rakennelmat laitetaan nettiin. Ja niinhän suunnitelma alun alkaenkin oli. Olemme miettineet blogiin listausta, jossa olisi kaikki meillä olevat rakennustarpeet ts. Lego-pakkaukset, tai ainakin uusimmat. Mutta tekniikka ei nyt ihan pelitä, jotain yhteensopivuushäikkää uuden nettiselaimen kanssa? Epun ikääkään ei saatu oikeaan yläkulmaan päivitettyä. No, myöhemmin.

Kävimme viime viikonloppuna Ideaparkin Lego-parkissa ja törmäsimme sellaisiin toimijoihin kuin Palikkatakomo, Suomen Lego-harrastajien yhteisön netti- ja keskustelusivusto. Vau, uutta tietoa meille. Olemassa on siis paljon todellisia Lego-harrastelijoita, joita voi virtuaalisesti tavata sivustolla http://www.palikkatakomo.org/

Leikit jatkuvat, vaikka raportointi jatkossa ehkä entistä harvemmin. Jää nähtäväksi...