Blogi täytti vuoden, mutta uusia postauksia ei vaan ole ilmestynyt. Blogitiimi pahoittelee - leikit on kyllä olleet vauhdikkaita, mutta niin on kirjoitusvastuullisen työ- ja kotiminän elämäkin.

Kevätauringon ensi säteiden innoittamina kaivoimme Epun ja naapurin Eltsun kanssa kesäisen kuvan majasta, Villa Ellasta. Rakentajana voi pröystäillä Iso E yhdessä Rouva E:n kanssa. Rakennustarpeet löytynevät jokaisen omakotirakentajan pihamaalta: pino kuormalavoja sekä suojapeitteitä. Hinta/laatusuhde suhteessa käyttömäärään on huikea! Voisihan koppia kutsua myös leikkimökiksi. Määritelmästä viis, lapsia siellä lähes asusteli viime kesän aamusta iltaan. Rouva E:lle kiitos luvasta julkaista Villa Ella blogissa:

Tarina kertoo, että lapset olivat kertoneet touhuissaan Rouva E:lle, että Villa Ellassa on vessa. Rouva E siihen, vanhemmille tyypilliseen tapaan, kommentoi "Ahaa" tai vastaavaa, millä siis kutakuinkin kuitataan mielikuvitusjuttujen vastaanottaminen ilman sen merkittävämpää muistijälkeä. Päivää kahta myöhemmin selvisi, että Villa Ellassa todellakin OLI "vessa" - ja pojat olivat sinne ämpäriin ihan oikeasti lorotelleet. Lapset vaan alkoivat huomata, että vessan lemu valtasi koko Villa Ellan, ja valittivat, ettei siellä voi enää leikkiä.... Siinähän sitten useampi päivä meni karanteenissa majaa tuuletellen :)

Jossain vaiheessa loppukesää Tupun ja Epun teki mieli myös omaa majaa omalle pihalle, ja sellainenhan järjestyi puupinon viereen. Tässä majassa sisustus olikin melkoisen huikea - vappujuhlien tuoksinnassa maalattua aitoa lapsitaidetta.

Majassa oli vallan mainiona lattiana entisissä kodeissa olleet puiset puutarhalaatat. Tulipa niillekin vielä käyttöä!

Mainitsemisen arvoisena yksityiskohtana täytyy vielä muistella mielikuvituspelaamista: Lapset olivat naapurin poikien kotona päässeet ihan oikean PlayStationin makuun ja haaveilivat omasta pelistä. Loistavaa eläytymiskykyä ja kekseliäisyyttä käyttäen majaan tehtiin kaksi pleikkaohjainta sekä näyttö:

Ei sitä enempää voi toivoa! Näillähän saatiin siirrettyä pelikonsolin hankintaa meidän kotiin ainakin vielä parilla kolmella vuodella ;)